Najib Amhali presenteert The Comedy Factory op RTL 4

Elke zaterdagavond brengt cabaretier Najib Amhali de allerbeste nationale en internationale stand-up comedians op één podium bijeen. In ‘The Comedy Factory’ ze zien wat ze in huis hebben. Najib debuteert als presentator met deze show, die je misschien nog van vroeger kent.

Najib Amhali treedt in de voetsporen van Jörgen Raymann die eerder het succesvolle programma presenteerde bij de publieke omroep. Van 1999 tot en met 2006 was het programma hier te zien met comedians uit Amerika, Engeland, Nederland en België. Het programma keert terug in het bekende format. In elke show laten drie stand-up comedians uit binnen- en buitenland zien wat ze waard zijn in Corso Rotterdam.

Tussen deze acts is er ruimte voor veelbelovend talent van eigen bodem, waarbij Najib Amhali het geheel als presentator/ Master of Ceremonies aan elkaar praat. Najib begon ooit zelf als stand-up en is sindsdien uitgegroeid tot een van Nederlands meest populaire comedians.

Wekelijks tussen 22.00 uur en 23.00 uur bij RTL 4.

Lees ook:Guido Weijers verzorgt eerste oudejaarsconference RTL 4
Lees ook:Steve Hughes komt met heavy metal comedy naar Nederland
Lees ook:Najib Amhali en Gers Pardoel op reis met Johnny de Mol
Lees ook:Ali B. en de 40 wensen krijgt een vervolg
Lees ook:Powermix nu ook op TV 538

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>