Veronica = festivals deze zomer

Na een succesvol uitverkocht Kingsland heeft Veronica de smaak te pakken. De zender duikt deze zomer volledig in het bruisende festivalseizoen. Zo presenteert Veronica onder andere Indian Summer Festival en Extrema Outdoor. Bij Veronica kan de festivalliefhebber zijn hart ophalen, eerst op het festivalterrein en later nog een keer terugblikkend tijdens de tv-registratie.

Het festivalseizoen is in volle gang en Veronica is van de partij. De zender presenteert namelijk in samenwerking met Veronica Magazine verschillende festivals, zoals het Indian Summer Festival. Op 15 en 16 juni stonden hier grote namen als Keane, Guus Meeuwis, Within Temptation en The Prodigy. Hiernaast is Veronica ook presenting partner van het dancefestival Extreme Outdoor op 13 juli in Eindhoven. Hier staan onder andere Sunnery James & Ryan Marciano, Major Lazer en Nicky Romero. Er worden nog meer festivals toegevoegd aan het lijstje, dus bij Veronica zit je goed deze zomer.

In het tv-programma Veronica Festivals nemen Saar Koningsberger, Tess Milne of Matthijs Kleyn de kijker aan de hand het uitbundige festivalleven in. Er komen previews en registraties aan bod van diverse festivals op eigen bodem. Hoe zien ze eruit? Welke muziek wordt er gedraaid? Hoe beoordelen bezoekers de festivals en hoe ervaren de artiesten het? De uitgebreide registraties van Indian Summer Festival en Extrema Outdoor zijn respectievelijk vanavond en 25 juli te zien.

Naast registraties van de festivals worden er ook te gekke kortingen aangeboden op www.veronicafestivals.nl.

Lees ook:Extrema Outdoor: goedkope tickets en meer live-shows
Lees ook:Neem Pringles Summer Festival kit mee naar Extrema Outdoor (win!)
Lees ook:Eerste ‘Roze Markt’ van Nederland in de Amsterdamse Poort
Lees ook:bijna 70.000 jongeren gewezen op risico’s van drugs in het verkeer
Lees ook:Dubstepsensatie Knife Party zaterdag 13 juli op XO Live!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>