Alleen BN’ers in Expeditie Robinson – start 29 augustus

De cast van het populaire RTL 5-survivalprogramma ‘Expeditie Robinson’ bestaat dit jaar voor het eerst in zijn jarenlange geschiedenis alleen uit Nederlanders. De nieuwe editie van het hardste en spannendste spel ooit is vanaf donderdag 29 augustus wekelijks te zien en zorgt ook dit keer weer voor nooit geziene taferelen. Al snel blijkt dat overleven in de genadeloze natuur van het tropische Maleisië niet voor iedereen is weggelegd…

De veertien VIP’s die het confronterende avontuur aan gaan zijn acteur Kees Boot, rapper Sef, ex-judoka Edith Bosch, presentatrice Veronica van Hoogdalem, acteur Everon Jackson Hooi, presentatrice Geraldine Kemper, modeontwerper Hans Ubbink, voormalig Pownews-verslaggever Jan Versteegh, actrice Sanne Vogel, model Valentijn de Hingh, rapper Nega, acteur Geza Weisz, danseres/presentatrice Anna Alicia Skilas en model/playmate Zimra Geurts. De presentatie is in vertrouwde handen van Dennis Weening en Evi Hanssen

Van links naar rechts: Geza Weisz, Veronica van Hoogdalem, Jan Versteegh, Geraldine Kemper, Kees Boot, Everon Jackson Hooi, Zimra Geurts, Edith Bosch, Anna Alicia Skilas, Sef, Valentijn de Hingh, Hans Ubbink, Sanne Vogel en Neg

RTL 5: ‘Expeditie Robinson’, vanaf donderdag 29 augustus tussen 20.30 uur en 21.30 uur.

Vanaf 1 augustus kun je online al genieten van De Vrienden Expeditie.

Lees ook:Expeditie Robinson met BN’ers start vanavond
Lees ook:Eenzame kerst voor Veronica van Hoogdalem
Lees ook:Expeditie Robinson start vanavond! Wie zijn de BN’ers?
Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Leo Alkemade
Lees ook:Kraantje Pappie en Geraldine Kemper gaan hard op XTC

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>