Robinson trapt af met web-only Vrienden Expeditie

In de aanloop naar het nieuwe seizoen van ‘Expeditie Robinson’ presenteert RTL XL ‘De Vrienden Expeditie’. Deze exclusieve web-only versie van de afvalrace volgt Eline Henckens die vorig seizoen deelnam aan de online ‘Expeditie Robinson’ game en hiermee haar eigen expeditie won. Op een prachtig onbewoond eiland gaat ze de strijd aan met de natuur en met vijf van haar vrienden.

Presentator Dennis Weening staat de zes vrienden bij die alle bekende ‘Expeditie Robinson’ uitdagingen ondergaan. De worsteling om zelf een kamp te bouwen, het afzien tijdens de proeven, de onderlinge irritatie en de spanning van de Eilandraad; vier weken lang is alles op de voet te volgen. Komt Eline ook nu als winnaar uit de strijd?

Vanaf 29 augustus start het nieuwe seizoen van ‘Expeditie Robinson’ bij RTL 5. Onder begeleiding van Dennis Weening en Evi Hanssen strijden 14 bekende Nederlanders om de titel Robinson 2013. Wie er meedoen, ontdek je hier.

‘De Vrienden Expeditie’ is vanaf aanstaande donderdag elke week te zien vanaf 12:00 uur op RTLXL.nl.

Lees ook:Dennis Weening en Nicolette Kluijver presenteren Expeditie Robinson
Lees ook:Expeditie Robinson start vanavond! Wie zijn de BN’ers?
Lees ook:Vier extra kandidaten in nieuw seizoen ‘Expeditie Robinson’
Lees ook:Expeditie Robinson met BN’ers start vanavond
Lees ook:Alleen BN’ers in Expeditie Robinson – start 29 augustus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>