Wat is de beste digitale zender van 2013?

Meer dan acht van iedere tien Nederlandse huishoudens heeft inmiddels digitale televisie. Voor tv-gids Totaal TV reden om voor het zesde achtereenvolgende jaar de Verkiezing beste digitale zender te organiseren. Wie moet er volgens jou winnen?

24Kitchen werd vorig jaar uitgeroepen tot de beste digitale zender. De lijst met digitale televisiekanalen waarop dit jaar door de lezers van Totaal TV gestemd kan worden, is samengesteld door de redactie van de tv-gids. Gaat de prijs dit jaar naar een van de digitale zenders van de publieke omroepen, een themakanaal van Discovery of National Geographic of naar populaire zenders als TNT, TV 538! of RTL Crime? Via www.totaaltv.nl/verkiezing kan tot 14 september gestemd worden.

Lees ook:Wat is de beste digitale zender van 2012?
Lees ook:24Kitchen beste digitale zender 2013
Lees ook:Laat de slag om de kijker beginnen!
Lees ook:Het beste jeugdboek is weer van Francine Oomen
Lees ook:Aqua Mundo Zwembad van het Jaar volgens publiek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>