Expeditie Robinson met BN’ers start vanavond

Goed nieuws voor de fans van Expeditie Robinson. Vanavond start het nieuwe seizoen! Deze keer doen er alleen maar BN’ers mee. Zij gaan de strijd met elkaar aan in de genadeloze natuur van het tropische Maleisië.

De veertien VIP’s die het confronterende avontuur aan gaan zijn acteur Kees Boot, rapper Sef, ex-judoka Edith Bosch, presentatrice Veronica van Hoogdalem, acteur Everon Jackson Hooi, presentatrice Geraldine Kemper, modeontwerper Hans Ubbink, voormalig Pownews-verslaggever Jan Versteegh, actrice Sanne Vogel, model Valentijn de Hingh, rapper Nega, acteur Geza Weisz, danseres/presentatrice Anna Alicia Skilas en model/playmate Zimra Geurts. De presentatie is in vertrouwde handen van Dennis Weening en Evi Hanssen.

Meiden.blog.nl heeft Geraldine Kemper alvast geïnterviewd.
Klik hier voor het interview en bekijk alvast een fragment van haar. Geraldine kan namelijk niet zonder seks!

Lees ook:Alleen BN’ers in Expeditie Robinson – start 29 augustus
Lees ook:Expeditie Robinson start vanavond! Wie zijn de BN’ers?
Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Mr. Polska
Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Manuel Broekman
Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Sabrina Starke

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>