Show je coachkwaliteiten met ThuisCoach app van #TVOH

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van The Voice van start. Kijkers kunnen ook dit seizoen weer live meespelen met de ThuisCoach app tijdens The Blind Auditions, The Battle en The voice of Holland Live. Coachkwaliteiten worden dit jaar extra op de proef gesteld nu de vernieuwde app het mogelijk maakt om een eigen team samen te stellen.

Tot aan de live shows kunnen spelers wekelijks hun team optimaliseren. Hoe verder de talenten in de strijd om het gewilde platencontract komen, hoe meer punten er worden gescoord. Bovendien zijn er punten te verdienen door tijdens de uitzendingen te voorspellen of een talent doorgaat en met welke coach.

De fanatieke thuiscoach kan daarnaast al een week voor de uitzending aan de hand van audiofragmenten inschatten wie er wel of niet doorgaat naar de volgende ronde. De ThuisCoach app is beschikbaar op Android en iOS.

Lees ook:Ik Hou van Holland-app; wie heeft meeste kennis over Nederland
Lees ook:Leona wint The voice of Holland volgens thuiscoaches
Lees ook:De eerste kandidaten voor The Voice of Holland Live zijn…
Lees ook:Teams The Voice of Holland tegelijk in actie
Lees ook:Op Singing Sunday kan iedereen meezingen met The Voice

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>