Acute maagklachten en onveilig verblijf in Red mijn vakantie!

In een nieuw seizoen Red mijn vakantie staan er weer spraakmakende zaken en schrijnende situaties op Alberto Stegeman en Rob Geus te wachten. De heren schieten Nederlanders ook deze zomer in binnen- en buitenland te hulp.

Zo test hygiëne-expert Rob de kwaliteit van het eten en de onderhoudsstaat van accommodaties. Alberto zet zich in voor een fatsoenlijke oplossing voor gedupeerde vakantiegangers en gaat niet naar huis voordat er een oplossing is gevonden. Red mijn vakantie is vanaf zondag 1 september om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Problemen op vakantie behoren helaas nog niet tot het verleden. Ook in dit seizoen is de alarmlijn van Red mijn vakantie veelvuldig gebeld door wanhopige vakantiegangers. Vieze accommodaties, een kapotte huurboot en een agressieve beheerder behoren dit seizoen tot de problemen die Nederlanders in het buitenland ervaren hebben. Alberto strijdt voor gerechtigheid op Europese vakantiebestemmingen om gedupeerde reizigers als nog een fijne vakantie te bezorgen. Rob Geus trekt er op uit voor de nodige hygiëne-inspecties en staat zieke mensen bij als het buffet ver onder de maat blijkt te zijn.

Aflevering 1:
Alfred verliest zijn baan en besluit af te reizen naar de Turkse stad Alanya, voor een vakantie met zijn zoon Roy. Als gevolg van een overboeking zijn vader en zoon in een ander hotel gedumpt, waar hygiëne ver te zoeken is. Daarnaast is het onveilig, waar ook andere Nederlanders veel last van hebben. Alberto stelt alles in het werk om een oplossing te forceren voor de ruim dertig Nederlandse vakantiegangers in dit verblijf.

Rob Geus springt in de bres voor elf vakantiegangers in het Spaanse Malgrat de Mar. Het buffet is zo dramatisch slecht in dit hotel, dat de gasten acute maagklachten oplopen. Rob onderzoekt de kwaliteit van het eten en confronteert de hotelmanager met zijn bevindingen. Dit leidt tot een hoogoplopend conflict tussen Rob en de hotelmanager.

Tanja en Arjan boekten begin dit jaar een chalet op een vakantiepark via een veilingsite. Op een later moment werd bij hun dochtertje acute leukemie geconstateerd. Het leven van de jonge ouders staat volledig op zijn kop, waarna zij noodgedwongen hun vakantie annuleren. Dit blijkt echter onmogelijk als de veilingsite en het vakantiepark naar elkaar wijzen en het gezin in de kou laten staan.

Om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Lees ook:Kwart Nederlanders viert vakantie in eigen land
Lees ook:Undercover in Nederland: corruptie en sluiting kinderbordeel
Lees ook:Hollanders zijn internetverslaafd, zelfs op vakantie
Lees ook:Nederlander wacht nog met boeken vakantie
Lees ook:NL’ers houden van onbekende locaties en spontane vakanties

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>