The Undateables op BNN: iedereen kan daten

Foto: Rob van der Voort

Even oogcontact zoeken, verleidelijk lachen en een boeiend gesprek beginnen. Echte liefde begint met uitdagend geflirt op spannende dates. Maar wat nu als je vanwege dwerggroei, downsyndroom of autisme de grootst mogelijke moeite hebt om een date te regelen? Dan is iemand versieren ineens een stuk lastiger! In The Undateables volgen we jonge mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking die de vlinders in hun buik wakker proberen te schudden. The Undateables is vanaf vandaag iedere woensdag om 21.10 uur te zien bij BNN op 3.

BNN tv-directeur Maarten van Dijk: “BNN heeft met Je Zal Het Maar Hebben al twaalf jaar lang een prachtig programma waarin jongeren met een handicap of aandoening hun leven laten zien. In The Undateables geven jonge bijzondere mensen zich opnieuw bloot, nu in hun zoektocht naar liefde. Wij zijn aanwezig bij hun spannende eerste stappen in de datingjungle. The Undateables laat zien dat niemand Undateable is.”

In de eerste aflevering van The Undateables worden Wouter, Birsen en Ilse gevolgd. De 23-jarige student Wouter heeft nog nooit een vriendin gehad. Vanwege zijn lichte vorm van spasme maakt zijn lichaam soms oncontroleerbare bewegingen en praat hij alsof hij dronken is. Hij eindigt met meisjes altijd in de vriendschapszone en is daar nu wel klaar mee. De 27-jarige autistische Birsen is op zoek naar een Turkse vent die autisme snapt. In een nauwkeurig bijgehouden boekje heeft ze de vele karaktereigenschappen opgeschreven waaraan haar toekomstige partner moet voldoen.

Ilse (21) is geboren met goedaardige gezwellen die over haar hele lichaam zitten. Haar rug is hierdoor flink scheef gegroeid en ze is nog maar 1,38 meter lang. Ilse is sneller vermoeid dan een ander, maar heeft energie voor tien als het gaat om het vinden van een leuke man. Alle drie de kandidaten kunnen niet wachten om hun eerste stappen op het liefdespad te zetten.

Lees ook:Nieuw seizoen The Undateables start vanavond bij TLC
Lees ook:Ex-vriendje vermoordt 15-jarig meisje met steen
Lees ook:Lichaam vermiste student gevonden
Lees ook:Vermiste Italiaanse (15) vermoord door oom
Lees ook:Dood door plasstop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>