TV-tip: documentaire Miley cyrus op MTV om 20.50 uur

Sinds haar optreden op de MTV Video Music Awards is Miley Cyrus niet meer weg te denken uit het nieuws. Zo blijven de nominaties voor de MTV EMA binnenstromen, is ‘twerken’ nu officieel opgenomen in het dagelijkse vocabulaire en is haar nieuwe single ‘Wrecking Ball’ voor het eerst op nummer 1 in de Amerikaanse Billboard Hot 100 binnengekomen. Maar wie is nu de échte Miley? De ex Disney-ster of gewoon een rebelse puber? De onthulling is op vrijdag 4 oktober om 20.50 uur op MTV. Dan verschijnt haar documentaire ‘Miley: The Movement’, het verhaal achter Miley Cyrus, haar nieuwe drijfveren en waarom ze bepaalde keuzes gemaakt heeft.

De afgelopen vier maanden heeft MTV ongekend toegang gekregen tot een van meest magnetische en onbeschaamde artiesten uit de hedendaagse popmuziek, Miley Cyrus. Zij weet als geen ander de kijkers mee te nemen in haar wervelachtige levensreis dat ooit als jong schattig meisje begonnen is. De intieme documentaire duurt 60 minuten en laat de gehele Cyrus evolutie zien tot aan de release van haar RCA Records debuutalbum ‘Bangerz’, dat op dinsdag 8 oktober verschijnt. De documentaire laat de successen en tegenslagen zie die thuis, in de studio en onderweg plaatsvinden. Ook de planning, repetities, optredens en de mediagekte rondom haar MTV VMA optreden laatst met Robin Thicke worden vertoond.

‘Miley: The Movement’ wordt in oktober wereldwijd uitgezonden op MTV, in Nederland op 4 oktober om 20.50 uur en is in samenwerking met @radical.media tot stand gekomen. De documentaire is een uur later ook online te zien op http://www.mtv.nl/. De documentaire volgt de voetsporen van vergelijkbare verhalen van andere grote artiesten als Lady Gaga, Drake, Nicki Minaj, Britney Spears en meest recent, Demi Lovato.

Over Miley Cyrus
De nieuwe single ‘Wreckig Ball’ van Miley Cyrus kwam binnen op de 1e plaats in de Amerikaanse Billboard charts en de begeleidende uitdagende video (geregisseerd door Terry Richardson) werd in één dag meer dan 19,3 miljoen keer bekeken. Cyrus versloeg daarmee recordhouders One Direction bij wie de teller na de eerste dag bleef steken op 12,3 miljoen. Haar nieuwe album ‘Bangerz (Deluxe Edition)’ verschijnt op 4 oktober en bevat samenwerkingen met onder meer Pharell Williams, Britney Spears en will.i.am. ‘Bangerz’ laat een volwassen Miley horen, een jonge powervrouw die met een bataljon aan ijzersterke popsongs voorgoed afscheid neemt van haar Hannah Montana jaren.

De wereldberoemde artiest Miley Cyrus boekt recordsuccessen in films, televisie en muziek. Ze heeft meerdere platina-albums opgenomen en heeft in de Verenigde Staten alleen al meer dan 12 miljoen albums en 20 miljoen nummers verkocht.
Love her or hate her, deze dame flikt ‘t wel. Of zoals ze zelf zegt in haar nieuwe documentaire Miley Cyrus: The Movement: “You’re always gonna make people talk. You might as well make them talk for like two weeks rather than two seconds.”

Miley Cyrus – ‘Bangerz (Deluxe Edition)‘ – overal verkrijgbaar vanaf 4 oktober 2013
Miley Cyrus: The Movement – 4 oktober 2013 om 20:50u op MTV

Lees ook:Miley Cyrus gaat optreden tijdens MTV EMA in Amsterdam
Lees ook:TV-tip: Miley Cyrus bij MTV Unplugged
Lees ook:Jongerenblog luistert de nieuwe Miley Cyrus
Lees ook:Empire of the Sun eindelijk naar Nederland
Lees ook:Kings of Leon, Icona Pop, Jared Leto, Rita Ora en Bridgit Mendler bij MTV EMA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>