Jeroen Nieuwenhuize terug op tv met Top40

De Top40 komt terug op TV! Vanaf dit weekend worden de favoriete hits met achtergronden in een twee uur durend overzicht op 538TV uitgezonden. Hier zie je de selectie van de nieuwe binnenkomers, stijgers en natuurlijk de top 10 van de populairste hits van dit moment.

Jeroen Nieuwehuize gaat dit presenteren: “De manier waarop men de Top40 beleeft is voor iedereen anders. Bewust of onbewust speelt de lijst  altijd een rol in ieders leven. Het is een dynamisch archief van toekomstige herinneringen. De muziek die je nu leuk vindt wordt ongemerkt gekoppeld aan de dingen die je meemaakt.  Later hoor je zo’n plaat weer en komen die mooie momenten weer even terug in je leven.  Dit geldt ook voor de artiesten in de lijst. Zij zien het nog steeds als een ultiem succes wanneer hun plaat in de Top40 staat. ”

“Ik kan me een leven zonder Top40 niet voorstellen. Eerst was ik verliefd op de lijst, toen ik bij 538 kwam werken en de Top40 op SBS6 ging presenteren raakten we verloofd en sinds zes jaar breng ik de lijst elke vrijdag op de radio en zijn we getrouwd.  Het is nog steeds een gelukkig huwelijk en nu is er een mooi nieuw kindje uit geboren. Onderuit gezakt met ‘n handje onder de riem, zakje chips, drankje en chillen met de enige echte Top40 op TV!”, aldus Jeroen Nieuwenhuize.

De Top40 is niet alleen op radio een begrip. Vanaf de jaren ’80 is deze populaire hitlijst al te zien op tv. Helaas was de laatste TV-uitzending, de oudejaarseditie in 2007 bij TMF. Ik heb er toen altijd erg van genoten. En ben dus erg blij dat we dat vanmiddag weer kunnen doen. Geniet van  de binnenkomers, stijgers en de top 10 van de populairste hits van dit moment op 538TV.

Programmering:
Zaterdagmiddag 16.00 – 18.00 Top40 op 538TV
Zondagmiddag 17.00 – 19.00 Herhaling Top40 op 538TV
Maandagavond 18.00 – 20.00 Herhaling Top40 op 538TV

Meer informatie: www.538.nl / www.top40.nl

Lees ook:Welke nummers vormen Top 500 van 90′s hits.
Lees ook:Vijftig lekkerste Ibiza-hits op een cd
Lees ook:538 Dance Smash CD Vol. 3 verkrijgbaar
Lees ook:538 Dance Department does Ibiza op radio en tv
Lees ook:SLAM!FM neemt hitlijst SLAM!40 radicaal onder handen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>