Faja Lourens en Sol Wortelboer in de transport

Faja Lourens en Sol Wortelboer duiken in de wereld van de transport. Ze zijn vanaf vandaag tien weken lang op zondag om 12.00 uur te zien bij SBS 6 met het programma ‘Hollands Goud’.

De dynamische wereld van logistiek is binnenkort in het programma Hollands Goud te zien. In de serie duiken drie talentvolle studenten in de wereld van transport en logistiek. Ze ontdekken wie Nederland draaiende houdt. Van distribution- en warehouse managers tot planners en vrachtwagenchauffeurs. De studenten stappen in de schoenen van deze gepassioneerde en kleurrijke mensen. Dit gedeelte van het programma is reality.

Verder biedt Hollands Goud in meer informatief opgezette items inzicht in de vele innovaties die plaatsvinden in de sector en wie deze in gang zetten en houden. In iedere aflevering zien we een BN’er die het fijne van dit onderwerp wil weten en erachter komt dat de mens binnen de logistiek misschien wel de meest bepalende productiefactor is. Wat komt er kijken om een truck de weg op te krijgen en veilig te manoeuvreren in ons overspannen wegennet? Fajah Lourens wil het weten en onderneemt een serieuze poging om haar vrachtwagenrijbewijs te halen.

Lees ook:(Bijna) klaar met school? En nu?
Lees ook:Sander en Rámon weer op de buis als klusjesmannen
Lees ook:ADV: (Bijna) klaar met school? En geen zin in saai werk?
Lees ook:Kees Tol gaat op zoek naar Hollands Beste Bloemstylist
Lees ook:Student verwacht geen gouden bergen na studie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>