Plaats Delict: Welke DNA-sporen leiden naar de dader?

Jongerenblog heeft een nieuw realityprogramma ontdekt dat je niet mag missen; aanstaande dinsdag start ‘Plaats Delict: Sporen Naar De Dader’ bij RTL 5. Het programma geeft een spannend, realistisch en indringend beeld achter de schermen van de Forensische Opsporing. Een primeur, want nooit eerder is er een exclusieve serie over Forensische Opsporing op de Nederlandse televisie geweest; dit alles in samenwerking met de Nationale Politie en het Openbaar Ministerie.

Inbraken, brandstichting, schietincidenten, overvallen, (zelf)moord; het zijn de rechercheurs van de Forensische Opsporing die de sporen veilig stellen. Slechts een minuscuul spatje van een bloeddruppel, een huidschilfer of een haar kunnen al leiden naar de dader.

In ‘Plaats Delict: Sporen Naar De Dader’ wordt niets nagespeeld of in scène gezet. Alles is pure reality. Gedurende de serie is te zien hoe een aantal bijzondere zaken wordt ontrafeld, zoals onder andere de grote brand onlangs in Didam. Van een kleine brandstichting tot de dood, geen enkele plaats delict is hetzelfde.

Iedere dinsdag om 20.30 uur, RTL 5

Lees ook:Jongerenblog kijkt: Plaats Delict: Sporen Naar De Dader
Lees ook:Ontsnappen geen optie bij Unit Luchtvaartpolitie (vanavond!)
Lees ook:Psychiche problemen allochtonen blijven liggen
Lees ook:Zon, Zuipen, Ziekenhuis; Nederlandse jeugd bij vakantie-arts
Lees ook:Swamp Murders: mysterieuze moerasmoorden in Amerika

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>