Jongerenblog kijkt Everybody Loves Joey

Was jij altijd al een liefhebber van het succesvolle programma: ‘Oh Oh Cherso’? Naast Barbie, Sterretje en Jokertje, krijgt ook Joey (Matsoe Matsoe) een eigen televisieprogramma. De Haagse hovenier staat in het nieuwe programma open voor de liefde. Hij gaat op zoek naar een potje op zijn dekseltje, of bedoelt hij een dekseltje op zijn potje? Blogger Shanti Titus bekeek alvast de eerste aflevering van de show, die iedere maandag wordt uitgezonden op RTL 5.

Klik hier om het interview van Meiden.blog.nl met Joey te lezen.

In zijn zoektocht naar de ware liefde staat Joey er echter niet alleen voor. Zo vormen moeder Danielle en zus Mandy een team aan de ene kant en vrienden Ricardo en Tony (Sterretje) een team aan de andere kant. Beide teams zullen hun uiterste best moeten doen om een geschikte vrouw te vinden voor Joey. Geheel overbodig is deze versterking niet. Zo krijgt de Haagse hovenier talloze aanmeldingen van dames met allemaal dezelfde droom: Joey aan hun zijde. In de eerste aflevering krijgen beide teams foto’s van de dames die zich hebben aangemeld. De teams moeten aan de hand van de foto’s een selectie maken. Alleen de geselecteerde vrouwen krijgen de kans om Joey in real life te ontmoeten.

Wanneer de dames een voor een de vrijgezelle Joey mogen ontmoeten, kijken beide teams mee. Na deze ronde is het dan eindelijk zover. De meest geschikte vrouwen worden uitgekozen en mogen mee met Joey en, niet te vergeten, de twee teams naar het Spaanse eiland Ibiza om hier het avontuur verder aan te gaan. Voor de uitgekozen vrouwen wacht nog wel een ietwat vervelende verrassing voor ze mogen vertrekken. Joey mag zelf namelijk ook een vrouw uitkiezen om mee te nemen naar Ibiza…

Door de vrolijkheid van Joey is het erg leuk om naar het programma te kijken. Het lijkt alsof deze Haagse hovenier zich nergens voor schaamt door zijn uitspraken. Dit zorgt voor veel leuke momenten. Het enige nadeel aan ‘Everybody Loves Joey’ is dat Joey niet de enige is uit ‘Oh Oh Cherso’ met een eigen programma. Hoe lang moeten we nog wachten op een volgende kandidaat uit het succesvolle programma? Bibi (Kabouter), Vincent (Sniper), wie gaat het worden?

Uitzending: elke maandag om 20:30 uur bij RTL 5.

Tekst: Shanti Titus

Lees ook:BNN, Kannibalen en Mohammed
Lees ook:Nikkie Plessen en de New Chicks
Lees ook:Daten met Tony Wyczynski – In Love With Sterretje
Lees ook:Gigi Ravelli: onverzorgd haar = geen seks!
Lees ook:Bij The Taste draait het alleen om smaakt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>