Zitten jullie klaar voor politieserie Popoz (Comedy Central)?

Foto: Victor ArnoldsStraks (om 22.00 uur) begin op Comedy Central de zesdelige politieserie Popoz met Huub Smit (New Kids) en Sergio Hasselbaink (Sonny Boy) in de hoofdrol. Deze rechercheurs gaan samen met hun stagiaire, gespeeld door Noel Deelen, op onvoorspelbare en absurde wijze de criminaliteit te lijf. Ancilla Tillia speelt en sexy gastrol.

Ondanks dat Ivo en Randy serieuze rechercheurs zijn, vloeken ze, gebruiken ze drugs en geweld en schuwen ze niet om hun stagiaire neer te schieten. Ze zijn afwisselend lui, wraakzuchtig, wellustig of jaloers.

De komische situaties waarin de karakters verzeild raken ontstaan meestal door onbegrip, macho gedrag en het verlangen om actie en geweld te beleven zoals Ivo en Randy dat in Amerikaanse speelfilms zien. Echter beleven ze nooit dit spektakel, omdat ze simpelweg worden gehinderd door kleine problemen als moeten poepen terwijl er elk moment een wilde achtervolging kan losbarsten.


Lees ook:Gay weekend op TLC; voor wie niet bij de Gay Pride is
Lees ook:GGD-alarm om bof en nekkramp bij studenten
Lees ook:Plattelandse drinkers gauw agressief
Lees ook:Kick Ass auto´s vroegen om schop
Lees ook:Levenslang verbod op uitgaan bij geweld

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zitten jullie klaar voor politieserie Popoz (Comedy Central)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>