Vanavond special voetbal International op RTL 7

Normaal zendt de mannenzender RTL 7 op oudejaarsavond een compilatie van de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar ‘Voetbal International’ uit, maar deze keer wordt dat uitgebreid tot een avondvullende uitzending met ook geheel nieuwe reportages en unieke beelden. Zo zijn er reportages over hoe René van der Gijp zich voorbereidt op een uitzending en hoe een dag er uitziet voor Johan Derksen.

En ook presentator Wilfred Genee en vaste gasten Jan Boskamp en Hans Kraay jr. worden uitgelicht. Daarnaast krijgt de kijker een blik achter de schermen bij het populaire voetbalpraatprogramma. Hoe komt ‘Voetbal International’ tot stand elke maandag- en vrijdagavond? Voor de fans van ‘Voetbal International’ dus een oudejaarsavond die ze niet mogen missen.

RTL 7, 20.30 – 23.59 uur

Lees ook:VI Oranje volgt dagelijks het WK Voetbal in Brazilië
Lees ook:Achter de schermen bij X Factor met Ferry Doedens
Lees ook:Elke dag voetbal op RTL 7 bij VI Vandaag
Lees ook:RTL Sport Inside: Wilfred Genee praat sportliefhebber bij
Lees ook:Kijker aan tafel bij Humberto Tan; realtime second screen #RTLLN

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>