Wie is de Mol? start vanavond in Hongkong

Foto: Falco HassinkHet nieuwe seizoen van Wie is de Mol? start vanavond. Deze editie speelt zich af in de bruisende Aziatische metropool Hongkong. Zelf ben ik er half november nog geweest en ik ben dus heel nieuwsgierig naar de aflevering. Ik vond Hongkong echt fascinerend.

Je vindt er een mix van Oosterse en Westerse culturen, ontzettend veel winkels, een levendig centrum en heerlijke restaurantjes. En dan al die gigantische gebouwen; het aantal wolkenkrabbers is ontelbaar. Een perfecte locatie dus voor deze spannende tv-show. Hongkong ligt op 11 uur vliegen van Nederland. Hoewel de stad het imago heeft van een drukke zakencentrum met vele wolkenkrabbers is ruim 70% van het grondgebied groen. Met een oppervlakte van ruim 1100 km² past Hongkong tweemaal in de provincie Limburg.

De kandidaten voor de 14e serie zijn actrice Susan Visser, presentator Maurice Lede, acteur Tygo Gernandt, actrice Jennifer Hoffman, acteur Owen Schumacher, tv-presentatrice Daphne Bunskoek, columniste Aaf Brandt Corstius, zanger Freek Bartels, presentatrice Sofie van den Enk en disjockey Jan-Willem Roodbeen. De presentatie ligt in handen van Art Rooijakkers.

20.30 uur, Nederland 1

Foto: Falco Hassink

Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Leo Alkemade
Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Coosje Smid
Lees ook:Expeditie Robinson start vanavond! Wie zijn de BN’ers?
Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Sabrina Starke
Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Manuel Broekman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>