Bijzondere personen uit geschiedenis #JZHMH

Foto: Annemieke van der Togt

Afgelopen 99 afleveringen hebben maar liefst 243 jonge mensen verteld hoe ze leven met hun lichamelijke of geestelijke aandoening. Vaak krijgen presentatoren de vraag: hoe is het nu met…? In de speciale 100ste aflevering zoeken Valerio Zeno en oud-presentatoren van JZHMH Patrick Lodiers en Ruben Nicolai een aantal bijzondere verhalen op om antwoord te krijgen op deze vraag. De speciale jubileumuitzending van Je Zal Het Maar Hebben is vandaag om 20.30 uur te zien bij BNN op 3. Vanaf 25 maart start het nieuwe seizoen van Je Zal Het Maar Hebben om 20.20 uur bij BNN op 3.

Valerio gaat terug naar Kim. Kim werd geboren zonder armen. Hoe gaat het met haar nu ze onlangs moeder is geworden? Patrick checkt hoe het met Friso gaat. Hij zat tien jaar geleden behoorlijk in de put door nierinsufficiëntie en al twee mislukte niertransplantaties. Ruben is terug bij Martine die de erfelijke ziekte Treacher Colins heeft. Werkt ze nog op de zuivelafdeling van de plaatselijke supermarkt? En hoe is het met haar kinderwens? Patrick: ‘Toen we dertien jaar geleden begonnen met Je Zal Het Maar Hebben hadden we nooit durven vermoeden dat het één van de kroonjuwelen van BNN zou worden. Mooi om weer terug in de tijd te gaan en te ontdekken dat onder anderen Friso en Maartje net als toen enorm positieve kracht uitstralen.’

Op jzhmh.bnn.nl vind je alle informatie van de JZHMH’ers en het archief. Voor de eerste beelden klik je hier.

Lees ook:Patrick kreeg 25.000 euro salaris
Lees ook:Wil jij naar persconferentie #SYTYCD The Next Generation
Lees ook:Improvisatie Show met Tijl Beckand en Ruben van der Meer
Lees ook:Neuspiercing gevonden in vis
Lees ook:Moordenaar Marianne Vaatstra gevonden?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>