Swamp Murders: mysterieuze moerasmoorden in Amerika

De warme draslanden van het zuiden van de Verenigde Staten bieden de perfecte plek voor het plegen van de perfecte moord. De onbegaanbare moerassen, mangroves en rivierarmen, overwoekerd door bomen en vol met roofvissen en alligators, zijn ideaal voor het kwijtmaken van een lijk. Toch wordt er af en toe een lichaam gevonden en dan begint de lastige zoektocht naar de identiteit, doodsoorzaak en dader.

In de nieuwe serie ‘Swamp Murders’ worden enkele van deze mysterieuze moerasmoorden onder de loep genomen. Zoals de vondst van een jonge vrouw in de Flint River in Georgia. Vermoord met twee schoten en vastgebonden aan een blok beton is ze een paar maanden terug in het water achtergelaten. Maar het wordt pas echt merkwaardig als er vlakbij een tweede vrouw wordt gevonden die op dezelfde manier in het water is gedumpt, maar dan pas enkele dagen geleden. Hebben we hier te maken met een seriemoordenaar? Het onderzoek stuit op een ingewikkeld verhaal van vriendschap, verraad en een dodelijke kettingreactie die de rechercheurs naar nóg twee moorden leiden. Kunnen ze naast de lichamen ook de waarheid boven water krijgen?

Swamp Murders is vanaf vanavond, dinsdag 4 maart, om 21:50 uur te zien op ID.

Lees ook:Warm? neem een biertje!
Lees ook:Hyvespagina voor overleden Urker (14)
Lees ook:Verdronken Pool (24) gevonden in Hoornseplas, Groningen
Lees ook:Dj’s Michael Christian en Mel Greig in tranen om zelfmoord
Lees ook:Jongeren checken informatie van internet niet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>