Manuel Broekman, Ferry Doedens en Ancilla Tilia in Expeditie Robinson

Manuel Broekman, Ferry Doedens, Ancilla Tilia, Vieze Fur, Krystl, Coosje Smid, Lone van Roosendaal, Leo Alkemade, Mr. Polska, Kay Nambiar, Sabrina Starke, Loek Peters, Lobke Berkhout en Anouk Maas zijn te zien in het vijftiende seizoen van Expeditie Robinson. Vanaf donderdag 4 september kun je weer van dit spannende survivalprogramma genieten.

Eerder kon je hier al lezen dat de presentatie in handen is van Nicolette Kluijver en Dennis Weening. Zij gaan met de veertien BN’ers naar de Filippijnen. We zullen vanaf 21 augustus je geheugen even opfrissen en uitleggen welke BN’er wat doet. Hou Jongerenblog dus in de gaten. Tip: de berichten gaan telkens om 16.00 uur live!

V.l.n.r.: Ancilla Tilia, Lone van Roosendaal, Leo Alkemade, Mr. Polska, Kay Nambiar, Manuel Broekman, Sabrina Starke, Vieze Fur, Loek Peters, Lobke Berkhout, Anouk Maas, Krystl, Ferry Doedens en Coosje Smid.

Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Sabrina Starke
Lees ook:Expeditie Robinson start vanavond! Wie zijn de BN’ers?
Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Mr. Polska
Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Manuel Broekman
Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Leo Alkemade

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Manuel Broekman, Ferry Doedens en Ancilla Tilia in Expeditie Robinson

  1. Valerius

    Hoop dat Ancilla deze show niet kapot zoals ze bij RTL late night deed. Ze heeft Bits of Freedom daar mooi voor lul gezet

      /   Reply  / 
  2. drop

    Geen lekkere meiden?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>