Nieuw seizoen The Undateables start vanavond bij TLC

Voor de meeste mensen is het al een hele uitdaging om de ware liefde te vinden, maar voor sommigen is het een extra moeilijke opgave. Bijvoorbeeld omdat ze een lichamelijke handicap hebben die anderen afschrikt of doordat ze door hun autisme moeilijk contact kunnen leggen. In een nieuw seizoen van de ‘The Undateables’ – dat vanavond om 21.00 uur te zien is bij TLC – gaan deze bijzondere singles met behulp van een gespecialiseerd datingbureau eindelijk op zoek naar de ware.

Sommigen hebben nog nooit een relatie gehad of heel lang geleden, dus enthousiasme en spanning gaan hand in hand. Het leidt tot ontroerende en soms wat onhandige afspraakjes. Zoals bij Daniel die door zijn autisme moeite heeft om zich te verplaatsen in de ander. Hij had nog zo geoefend met zijn moeder om vooral belangstellende vragen te stellen, maar op het moment suprême klapt hij toch dicht. Ook bij Haley, die door haar Apert-syndroom een misvormd gezicht heeft, loopt de eerste date aanvankelijk wat stroef. Maar na een tijdje weten ze toch een leuk gesprek te voeren. De ene date pakt uiteindelijk succesvoller uit dan de andere, maar voor iedereen geldt dat ze eindelijk weer geloven in het vinden van de ware. Hoe lastig dat ook zal blijven.

The Undateables is iedere vrijdag om 21:00 uur te zien op TLC.

Lees ook:The Undateables op BNN: iedereen kan daten
Lees ook:Gigi Ravelli presenteert Daten in het Donker (Net5)
Lees ook:Internet populairste plek om date te vinden
Lees ook:Nooit meer koken is…meer seks?
Lees ook:Single hoopt liefde te vinden tijdens Koninginnedag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>