Gay weekend op TLC; voor wie niet bij de Gay Pride is

Dit weekend is het tijd voor het TLC Gay Weekend. Zowel zaterdag als zondag zenden zij de hele middag kleurrijke en vrolijke programma’s uit waarin bijzondere karakters uit de LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender) – community centraal staan. Het TLC Gay Weekend wordt afgetrapt door een aflevering van Queen of Bling, waarin de koningin van de glitter Sondra Celli een schitterende jurk ontwerpt voor de extraverte drag queen Adam.

Verder zien we in Say Yes To The Dress: Bridesmaids een lesbisch stel dat op zoek is naar jurken voor hun bruidsmeisjes, een Gypsy bruiloft tussen twee mannen in My Big Fat American Gypsy Wedding, een make-over voor travestiet Jo in Snog, Marry, Avoid, de karakteristieke Randy Fenoli in Randy’s Wedding Rescue en Here Comes Honey Boo Boo – bekend om haar uitspraak ‘Everybody’s a little gay’. Daarnaast vertellen de documentaires bijzondere ervaringen en intrigerende verhalen. Kortom, een weekend vol uitbundige, opvallende, ontroerende en kleurrijke programma’s!

TLC Gay Weekend is te zien op zaterdag vanaf 12.15 uur tot en met 20:00 uur en op zondag vanaf 13:05 uur tot en met 17:15 uur op TLC.

Lees ook:Eerste ‘Roze Markt’ van Nederland in de Amsterdamse Poort
Lees ook:Barry Paf richt zich op TV 538; krijgt weekendshow op radio
Lees ook:World Matchplay Darts live bij RTL 7
Lees ook:Faja Lourens en Sol Wortelboer in de transport
Lees ook:Zitten jullie klaar voor politieserie Popoz (Comedy Central)?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>