Ali B en de Muziekkaravaan met Charly Luske

Ali B heeft weer een nieuwe tv-show. Vanavond gaat Ali B en de Muziekkaravaan van start met als gast Charly Luske. Later bezoeken ook Birgit Schuurman, Huub van der Lubbe, Iris Hond, Stef Bos, Sharon den Adel, Douwe Bob en Ellen ten Damme de sprookjesachtige Marokkaanse stadsvilla. Samen met Ali en Brownie Dutch maken ze een nieuw, persoonlijk lied.

Ze laten zich daarbij inspireren door de diepgaande gesprekken en onderlinge lol, de bijzondere omgeving van Koningsstad Fez en door spontane ontmoetingen met de lokale bevolking. In het geval van Charly Luske is dat door een potje voetbal en een traditionele Marokkaanse bruiloft.

Nederland 3 – 20.25 uur

Lees ook:Potje voetbal eindigt in steekpartij
Lees ook:Marokkaanse jongeren onder de loep
Lees ook:WK-single van Q-music dj’s Mattie & Wietze
Lees ook:Jongeren sluiten verdachte mannen in
Lees ook:Stop de chaos in de Diamantbuurt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>