BNN volgt meiden van de klaarkomclip

Foto: http://www.jacobvanrozelaar.com/

Zingen en klaarkomen tegelijk. Ga er maar aan staan! Zo maak je dus een ‘viral’. Daar kwam de Nederlandse girlband ADAM achter nadat ze hun ‘klaarkomclip’ van het nummer Go To Go online zetten. De clip is inmiddels meer dan 12 miljoen keer bekeken! BNN gaat de meiden volgen.

De meiden maakten al eerder naam door in hun debuutsingle Hit Me Again stelling te nemen tegen de Russische anti-homowet en het beleid van president Poetin. Met andere woorden: ADAM heeft ballen. Dat is precies waarom BNN ze gaat volgen. In de realityserie ADAM is te zien dat de bliksemsnelle opmars van de band gepaard gaat met bloed, zweet en tranen, maar vooral ook heel veel lol. ADAM is dit najaar te zien bij BNN op 3.

In de serie worden de bandleden Anna Speller, Eva Cleven, Loulou Hameleers, Sanne den Besten en Suzanne Kipping op de huid gevolgd. Meteen na Go To Go gaat ADAM keihard aan het werk met grote namen uit de muziekindustrie om een on-Nederlands goede podiumact neer te zetten. ADAM staat deze zomer op een aantal festivals om een spectaculair optreden weg te geven. Zo geeft de serie een unieke kijk in de keuken van een popgroep die met gestrekt been de muziekindustrie binnen dendert.

Lees ook:Consumentenbond in de bres voor downloadende jeugd
Lees ook:Lieke van Lexmond en Kim Feenstra in oud, stil klooster
Lees ook:Meiden.blog.nl weer in de lucht
Lees ook:Sanne wint en is Holland’s Next Topmodel!
Lees ook:Première jeugdserie Max & Billy’s Drill Machine Girl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>