Moordzaken die draaien om de kleinste details

Als het orkest van het prestigieuze Metropolitan Opera House in Manhattan na de pauze terugkeert voor het tweede deel van een balletuitvoering, blijkt de 30-jarige violiste Helen Hagnes niet op haar plaats te zitten. De dirigent denkt dat ze plotseling ziek is geworden en begint zonder haar. Maar als een toneelknecht de volgende dag een schoen vindt op het dak van het gebouw, wordt de schokkende waarheid duidelijk: Helen ligt dood op de grond van een tien meter diepe ventilatieschacht. Het is een van de mysterieuze moordzaken die worden behandeld in het nieuwe seizoen van True CSI dat vanavond om 21.00 uur van start gaat op ID.

Zaken die zo moeilijk zijn op te lossen dat de kleinste details bepalend zijn. Een huidschilfer, een voetafdruk of een terloopse herinnering van een getuige. De moordzaak wordt gereconstrueerd aan de hand van nagespeelde situaties en interviews met rechercheurs en betrokkenen. Als kijker weet je tot het einde niet wie de dader is, wat het extra spannend maakt. Als in een krimi, maar dan echt gebeurd.

True CSI is vanaf vanavond om 21:00 uur te zien op ID.

Lees ook:Angela Groothuizen: dit is haar laatste TVOH-seizoen
Lees ook:Holland’s Next Topmodel!
Lees ook:Marc en Alex weer in Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan
Lees ook:Tweede seizoen Under the Dome start vanavond
Lees ook:TVOH derde seizoen start vanavond met Trijntje Oosterhuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>