Bovenaardse hulp van medium Theresa Caputo

Medium Theresa Caputo verlaat voor even haar vertrouwde Long Island om nabestaanden te helpen in de rest van Amerika. Ze zegt regelmatig e-mails te ontvangen van mensen die graag haar bovenaardse hulp willen inschakelen, maar die de reis naar het eiland bij New York niet helemaal kunnen maken. Daarom heeft Theresa besloten om zelf op stap te gaan. Long Island Medium: On The Road is vanaf vanavond om 21:00 uur te zien op TLC.

Onaangekondigd verrast ze de nabestaanden met een bezoekje en helpt ze hen met berichten van de overleden dierbare. Het zijn stuk voor stuk weer ontroerende verhalen van mensen die op tragische wijze een echtgenoot, een vader of kind hebben verloren en tot op heden worstelen met dit verlies. Theresa beantwoordt de vragen waar ze soms al jaren mee zitten en stelt hen gerust met liefdevolle informatie van en over hun dierbare.

Haar eerste trip brengt Theresa naar Florida waar ze een ontmoeting heeft met Melanie die haar man enkele maanden is verloren. Melanie wist niet dat Theresa zou komen, want haar schoonzus Melissa had het allemaal geregeld. Maar ze is blij verrast als ze Theresa ziet, want ze zit al maanden met een prangende vraag. Vlak na de begrafenis van haar man, kwam ze er immers achter dat ze zwanger was van hun derde kind. Het zit haar dwars dat haar man dit gelukzalige nieuws nooit heeft mogen vernemen, maar Theresa weet haar gerust te stellen dat hij er wel degelijk van op de hoogte is en er erg blij mee is.

Ook Heidi en haar jonge zoon Jacob krijgen een onverwacht bezoek van Theresa die een bericht heeft over hun overleden echtgenoot en vader Doug. Drieënhalf jaar geleden werd hij dodelijk getroffen door spontane interne bloedingen en nog steeds heeft Jacob moeite met het verlies van zijn vader. Theresa weet allereerst te vertellen dat het een snelle dood is geweest en dat Doug niet geleden heeft. Ook weet hij aan Jacob te vertellen dat zijn vader nog steeds dichtbij hem staat en elke stap volgt die Jacob op het honkbalveld zet. Theresa weet zelfs via Doug te melden dat het wellicht tijd wordt voor een nieuwe honkbalknuppel, iets waar Jacob zelf ook al om had gevraagd bij zijn moeder. Voor zowel Heidi als Jacob geeft het bezoek van Theresa veel rust nu ze weten dat Doug nog altijd in hun buurt is.

Een ontroerend gesprek heeft Theresa vervolgens met Sandi bij wie de nachtmerrie van elke ouder werkelijkheid werd: het verlies van haar enige kind. Twee jaar geleden werd haar toen 29-jarige dochter Sheri doodgeschoten en sindsdien rouwt Sandi elke dag. Ze slaapt slecht, eet weinig en er gaat geen dag voorbij dat ze niet in huilen uitbarst. Haar nicht Wendy hoopt dat Theresa Sandi eindelijk rust kan geven door haar in contact te brengen met Sheri. “Ik moet weten dat ze nu veilig is”, zegt ze tegen Theresa die haar verrast met een bezoek. De geruststellende woorden die Theresa vertelt namens Sheri zijn precies wat Sandi nodig had. “Misschien kan ik nu eindelijk weer beginnen met leven en het vervolmaken totdat ik weer samen ben met haar.”

Long Island Medium: On The Road: nog tot en met woensdag 3 september om 21:00 uur te zien op TLC.

Lees ook:Jaarlijks ruim zesduizend minderjarigen (half)wees
Lees ook:Barracuda grijpt arm tiener, pa gaat voor de foto
Lees ook:Shocking news: Vader en dochter krijgen kind
Lees ook:‘Bosjongen’ Ray duikt na vijf jaar op uit Duitse bossen
Lees ook:Twintig artsen kunnen vader zijn van baby

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>