Tv-tip: BN’ers in Atlas

Foto: Michel Schnater

Straks – om 20.30 uur – start een nieuwe seizoen van de avonturenserie Atlas bij de AVRO op Nederland 3. Het tweede seizoen speelt zich af in Suriname waar in totaal 12 BN’ers in de voetsporen treden van de goudzoekers.

In de eerste aflevering worden Tim Murck, Frieda Mulisch, Bob de Jong, Shary An, Negativ en Kimberley Klaver gedropt in de Suriname Rivier en bestormen Fort Nieuw Amsterdam. In een zenuwslopende race dwars door de buitenwijken van Paramaribo gaan de twee teams op zoek naar vliegtickets die hen toegang geven tot de rauwe goudvelden van het wetteloze zuiden van Suriname…

De komende weken maken Stacey Rookhuizen, Tim Haars, Robert Schoemacher, Tess Milne, Yootha Wong-Loi-Sing en Brace het deelnemersveld van Atlas compleet. De goudzoekersroute voert de avonturiers te voet en per boot door dichte regenwouden op zoek naar de goudkuilen in het zuiden. In elk van de tien etappes strijden twee teams om een stuk van de Atlas: de kaart die uiteindelijk de vindplaats zal prijsgeven van ‘het goud uit het regenwoud’.

Bezoek avrotros.nl/atlas wekelijks voor veel backstagemateriaal over de kandidaten, Lauren Verster en over de plaatsen die worden aangedaan in het programma.

Vanavond 20.30 uur, Nederland 3.

Foto: Michel Schnater

Lees ook:Is Suriname een Nederlandse provincie?
Lees ook:Suriname wint WK Amsterdam!
Lees ook:Nederlanders op Disneyland-sollicitatie in Brussel
Lees ook:Ik Hou Van Holland weer terug met nieuwe afleveringen
Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Sabrina Starke

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>