Tweede seizoen Under the Dome start vanavond

Het tweede seizoen van Under the Dome start vanavond bij SBS6. Het nieuwe seizoen gaat verder na de zenuwslopende cliffhanger die fans met veel vragen achterliet: Wat is het echte verhaal achter de koepel? En wat gaat er gebeuren met de inwoners van Chester’s Mill? Wekelijks om 20.30 uur met dubbele afleveringen bij SBS6.

In Under the Dome worden de inwoners van het stadje Chester’s Mill plotseling afgesloten van de buitenwereld, als een mysterieuze koepel over de stad valt. Al snel blijkt dat deze ondoordringbaar is en niemand de koepel in of uit kan. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen staat Barbie, een van de hoofdpersonen, op het punt opgehangen te worden door Big Jim. Big Jim is de ogenschijnlijke good guy, die de misdaden waarvoor Barbie terecht staat in werkelijkheid heeft gepleegd. Dan geeft de koepel plotseling een elektromagnetische puls die iedereen weleens uit kan roeien. In het nieuwe seizoen komen er twee nieuwe karakters bij: Sam (Eddie Cahill, onder andere bekend van CSI; NY en de serie Friends) en Rebecca (Karla Crome, onder andere bekend van de series Misfits en Prisoners Wives). Maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd gaat in Chester’s Mill niet altijd op…

Under the Dome is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King. In thuisland Amerika is de serie uitermate populair en stond wekelijks bovenaan de kijkcijferlijst. Ook seizoen twee doet het goed in de VS. De eerste aflevering steeg meteen naar de toppositie van best bekeken programma van de avond.

Under the Dome, 20.30 uur bij SBS6
www.sbs6.nl/underthedome

Lees ook:Under the Dome gratis te zien bij KIJK.nl
Lees ook:Top Gear seizoen 19 vanaf vanavond op Veronica
Lees ook:Filmprogramma met Matthijs Kleyn terug bij Veronica
Lees ook:Johnny de Mol en Kim Feenstra in seizoen twee Van God Los
Lees ook:Nieuwe seizoen De TV Kantine met nieuwe gezichten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>