BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Rick Brandsteder

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson gaat op 4 september van start. Niet met veertien BN’ers, maar met achttien bekende Nederlanders. We kunnen ons voorstellen dat er wat namen bij zitten die je echt niets zeggen. Daarom ontdekken we tot 4 september wie al die BN’ers nu zijn en wat ze doen. Vandaag één van die extra deelnemers: Rick Brandsteder.

Rick Brandsteder heeft verschillende programma’s gepresenteerd. Niet gezien? Dan ken je ‘m waarschijnlijk wel als de oudste zoon van Ron Brandsteder. Hij is in het verleden meerdere keren in opspraak geraakt vanwege zijn betrokkenheid bij vechtpartijen. Wij spraken ‘m eerder al voor Waaghals of Watje.

Oud-interviewtje bij EkStra Weekend:

Dit vertelt zijn vader over hem:

Lees ook:Eindigt Ron of Rick Brandsteder in het showbizzzwemband?
Lees ook:Dennis Weening en Nicolette Kluijver presenteren Expeditie Robinson
Lees ook:Politie-verklaring Estelle over Badr Hari bij RTL Boulevard
Lees ook:Waaghals of watje – Rick Brandsteder (Showbizzquiz)
Lees ook:Jongens beschieten vrouwen met windbuks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>