Verliefde jonge Nederlanders gooien het roer weer om

Van Limburg naar Lombok verhuizen of bij de ouders van je Chileense vriend intrekken; in Grenzeloos Verliefd geven verliefde Nederlanders alles op om bij hun buitenlandse relaties te gaan wonen. Ze volgen hun hart, gooien het roer radicaal om en verlaten ons kikkerlandje voor hun grote liefde over de grens. Maar ook in de achtste reeks van het succesvolle programma blijkt weer dat emigreren niet makkelijk is. Zo lust de Nederlandse Rob niets wat er in Zuid-Korea wordt geserveerd en mag Romy in Tunesië absoluut niet alleen over straat. Overwint liefde alle cultuurverschillen? Grenzeloos Verliefd is vanaf vanavond weer wekelijks om 20.30 uur bij Net5 te zien.

In Grenzeloos Verliefd emigreren dappere landgenoten naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart en verlaten ons kikkerlandje om bij hun grote, buitenlandse liefde te gaan wonen. De tortelduifjes laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur.

Zo ook Romy, die vol voor de Tunesiër Ala valt. Na haar studie zegt ze haar familie, baan en hoge judoniveau gedag om zich in Tunesië te vestigen. Maar hiervoor geeft ze een groot deel van haar vrijheid op, want ze mag niet alleen over straat en kan bijna niet communiceren met de locals vanwege de taalbarrière. Ook Ellen laat alles achter om bij haar geliefde Prema uit Indonesië te wonen. Maar blijft het verliefde gevoel als ze moet leven zonder warm water of normaal toilet en ze religieuze verplichtingen krijgt opgelegd?

Nederlandse man naar Zuid-Korea
Dit seizoen emigreert er ook een man voor zijn buitenlandse liefde. De Nederlandse Rob valt als een blok voor de Zuid-Koreaanse Min Jee en trekt bij haar in. Dit is geen makkelijke beslissing, want Rob spreekt de taal niet, lust niets wat er op de menukaart staat en is als buitenlander een attractie voor de bevolking. Is zijn liefde voor Min Jee groot genoeg om al deze cultuurverschillen voor lief te nemen?

Lees ook:Jongeren vertellen over emigreren; Heimwee naar hagelslag
Lees ook:Help! Ik ben verliefd – datingexpert Rhijja Jansen helpt je
Lees ook:Kim Feenstra geeft tips tegen Valentijnskater
Lees ook:Day of the International Student
Lees ook:Single Nederland gunt Victoria Koblenko en Valerio Zeno de liefde!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>