Kees Tol gaat op zoek naar Hollands Beste Bloemstylist

Foto: SBS6/ElvinHet is een van Nederlands belangrijkste exportproducten en we staan er internationaal om bekend: bloemen. In het nieuwe programma Hollands Beste Bloemstylist gaan vijftien mensen met een passie voor bloemen de strijd met elkaar aan om de meest bijzondere creaties te maken. Onder toeziend oog van drie juryleden uit het vak en de nieuwsgierige Kees Tol als presentator, moeten ze week na week bewijzen wie de titel Beste Bloemstylist verdient. Wie van de kandidaten komt met de meest bijzondere creaties? Want een bloemstylist moet meer kunnen dan een boeketje schikken voor op de keukentafel. Hollands Beste Bloemstylist is vanaf vanavond om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Er zijn vijftien bloemkunstenaars, variërend van een 22-jarige jongedame die 2,5 jaar haar eigen bloemenwinkel heeft gehad met haar tweelingzus, tot een 53-jarige man die zijn comeback wil maken in de bloemenwereld. Stuk voor stuk doen ze hun uiterste best om de drie juryleden te imponeren met hun persoonlijke kunstwerken. Deze drie gerenommeerde toppers uit het vak beoordelen de opdrachten, zonder dat ze weten wie wat gecreëerd heeft. Naast individuele opdrachten die de deelnemers uitvoeren, moeten ze ook samenwerken tijdens groepsopdrachten. Van het aankleden van het huis van een BN’er tot het stylen van een catwalk, uiteraard allemaal met bloemen. Wie wordt de beste bloemstylist en wint een startkapitaal voor zijn of haar eigen bloematelier?

Hollands Beste Bloemstylist om 21.30 uur bij SBS6.

Lees ook:Finaleweek Junior MasterChef: Herman den Blijker hulpje
Lees ook:Meest sexy vrouwen volgens Doutzen Kroes
Lees ook:Faja Lourens en Sol Wortelboer in de transport
Lees ook:Fukkers: Tim Haars, Tess Milne, Jay Boske en Sjaak van Es
Lees ook:Gemeente Hollandse Kroon werft trainee op The Voice-wijze

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>