Talkshow over auto’s start vanavond op RTL7

Goed nieuws voor de liefhebbers van auto’s. Vanaf vanavond kun je wekelijks kijken naar een talkshow die alleen over auto’s gaat. Eddy Zoey en Werner Budding presenteren het programma. RTL Autovisie is tussen 22.00 en 23.00 uur te zien bij RTL7.

Voor het eerst heeft Nederland er een praatprogramma bij dat geheel op zichzelf staat en onbevangen het laatste autonieuws, spraakmakende onthullingen en reportages brengt. Wekelijks schuiven bekende, maar ook minder bekende gasten aan, met allen één overeenkomst: hun bijzondere liefde voor auto’s.

Het programma wordt iedere vrijdagavond tussen 22.00 en 23.00 uur uitgezonden bij RTL 7. De herhalingen zijn iedere maandag tussen 22.30 en 23.30 uur te zien op diezelfde zender.

Lees ook:Levi van Kempen presenteert Ranger Dierenjournaal
Lees ook:Najib Amhali presenteert The Comedy Factory op RTL 4
Lees ook:Vanavond special voetbal International op RTL 7
Lees ook:Cars meets Disney’s Planes op Schiphol
Lees ook:Improvisatie Show met Tijl Beckand en Ruben van der Meer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>