Wie kiest beste partner: wij of de wetenschap?

Kim-Lian van der Meij presenteert vanaf vanavond 20.30 uur op Net5 ‘Het geheim van een goed huwelijk’. Dit is een sociaal experiment waarin wordt bekeken of de wetenschap een betere matchmaker is dan wijzelf.

In de show zien we twee koppels die op de natuurlijke manier verliefd zijn geworden en met elkaar in het huwelijksbootje stappen. Maar er zijn ook twee koppels die door een team van wetenschappelijke experts aan elkaar gematcht zijn met behulp van de meest geavanceerde wetenschappelijke methoden. Van een geurtest tot een MRI-scan: geen methode blijft onbenut!

De vier pasgetrouwde stellen gaan meteen samenwonen en worden veertien weken lang gevolgd. Gedurende deze periode ervaren ze in sneltreinvaart hoe het leven van newlyweds er uitziet. Ze worden geconfronteerd met allerlei situaties die een flinke wissel op hun relatie zullen trekken: hoe gaan ze om met spanningen als ze een weekend lang in een klein tentje moeten overleven? En wat gebeurt er als ze ook voor kinderen moeten zorgen?

Het experiment eindigt met een grote studioshow. Welk koppel heeft volgens de kijker de geheimen van een goed huwelijk echt doorgrond? Welk huwelijk slaagt en wie vraagt de scheidingspapieren aan? Is dat een stel dat elkaar op de natuurlijke manier heeft gevonden of heeft de wetenschap toch gelijk gekregen?

Om 20.30 uur bij Net5.

Lees ook:Temptation Island dit keer met Rebecca Loos
Lees ook:Oh Oh Europa dagelijkse opvolger van Oh Oh Cherso
Lees ook:Ga naar Sex Academy van Nicolette Kluijver en Goedele Liekens
Lees ook:Buzz Lightyear eerste man op de maan
Lees ook:Achttienjarige jongen trouwt drie mannen als bruid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>