BN’ers Celebrity Pole Dancing – wie is… Dilan Yurdakul

Paaldansende BN’ers… vanaf 14 september kunnen we ze op RTL5 aanschouwen. Maar wie zijn het en wat doen ze nu precies? Wij kennen namelijk de meeste zogenaamde bekende Nederlanders niet. Tijd dus voor een ontdekkingstocht. Vandaag maken we kennis met… Dilan Yurdakul.

Haar naam zegt je waarschijnlijk weinig, maar Dilan Yurdakul (23) is dagelijks te zien in Nederlands populairste soap Goede Tijden Slechte Tijden. Op 25 januari 2012 maakt ze haar entree als Aysen Baydar in Meerdijk. Ze speelt een pittige rol en ook in het dagelijkse leven heeft ze het hart op de tong. Zo zegt ze in Grazia. “Ik ben een vurgi mens. Ik denk dat het te maken heeft met mijn Turks bloed. We zijn heel passievol.” Heftige seksscènes? Daar heeft ze geen moeite mee. “Ik vind dat je je tong moet gebruiken, anders ziet het eruit alsof je aan het happen bent”, zegt ze in datzelfde interview. En zo ziet dat er dan uit:

Over de cliffhanger van vorig jaar:

Alle deelnemers aan Celebrity Pole Dancing:
Christina Curry – tv-persoonlijkheid
Jeffrey Wammes – turner
Liesbeth Kamerling – actrice
Winston Post – acteur
Kelly Pfaff – dj en tv-persoonlijkheid
Vincent Vianen – danser en choreograaf
Verona van de Leur – turnster
Ron Link – musicalster
Joyce Mercedes – dj en model
Sita Vermeulen – musicalster en zangeres
Claudia Schoemacher – schrijfster

Lees ook:BN’ers Celebrity Pole Dancing – wie is… Joyce Mercedes
Lees ook:Celebrity Pole Dancing start vanavond! Wie zijn de BN’ers?
Lees ook:BN’ers Celebrity Pole Dancing – wie is… Liesbeth Kamerling
Lees ook:BN’ers Celebrity Pole Dancing – wie is… Sita Vermeulen
Lees ook:BN’ers Celebrity Pole Dancing – wie is… Verona van de Leur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>