Stoeptegelgooiende sukkels krijgen tot 6 jaar cel

Als je klein bent, leer je langzaamaan wat wel en niet mag. Vanaf je peuterjaren weet je wel dat het niet de bedoeling is iets zwaars op iemand’s hoofd te gooien. Laat staan een stoeptegel. De vier jongemannen (allemaal rond de 20) die een 30-jarige automobiliste doodden door een stoeptegel door haar voorruit te gooien "dachten niet na". Het is toch niet zo dat je daarover moet nadenken? In een bericht van het ANP las ik dat de stoeptegelgooiers vandaag tot 6 jaar cel van de rechtbank hebben gekregen. Van mij mag dat tuig wel langer worden opgesloten. Wie gelooft er nou dat je niet weet wat de consequenties kunnen zijn op het moment dat je zo’n tegel op iemand’s auto gooit? Maar ja, 6 jaar is dus het maximum hier in Nederland. Lekker zware straf hoor.

Lees ook:Man steekt levend meisje in de brand: 25 jaar cel
Lees ook:Stokslagen en duizend euro boete voor biertje
Lees ook:Zwitser dreigt 75 jaar de cel in te gaan omdat hij alcohol wilde
Lees ook:Jongeren krijgen sneller straf van papa justitie
Lees ook:Jinhua K. cel in en TBS; Facebook-moord Joyce ‘Winsie’ Hau

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Stoeptegelgooiende sukkels krijgen tot 6 jaar cel

 1. Steven

  Inderdaad, belachelijk laag!!!

    /   Reply  / 
 2. Theo

  Ja, rond de twintig jaar en dan zegt die advocaat van hun: Ze deden het uit baldadigheid :S Wat een sukkels. Je zou maar advocaat zijn van zulke figuren

    /   Reply  / 
 3. Melissa

  wie wil dat dan ook zijn :S

    /   Reply  / 
 4. Slater

  Ik snap zoizo niet dat je als advocaat zo nog eergevoel kan opbrengen, je snapt als advocaat zelf toch ook wel dat je 6 jaar niks is! stelletje mafkezen daar, zitten een beetje schijnheilig die gasten te verdedigen puur om het geld, stelletje debielen!

    /   Reply  / 
 5. Slater

  Ik snap zoizo niet dat je als advocaat zo nog eergevoel kan opbrengen, je snapt als advocaat zelf toch ook wel dat je 6 jaar niks is! stelletje mafkezen daar, zitten een beetje schijnheilig die gasten te verdedigen puur om het geld, stelletje debielen!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>