Bomaanslagen Londen

Gisterochtend heeft een serie bomaanslagen op de metro en een dubbeldekker in Londen meer dan vijftig levens geëist. Van de zevenhonderd gewonden liggen er nog 350 in het ziekenhuis. Dat meldt nu.nl. Vermoedelijk is Al-Qaeda verantwoordelijk voor de aanslagen. Mogelijk waren ook radicale moslimjongeren erbij betrokken, dit wordt nog onderzocht door terreurdeskundigen. Niet te geloven dat weer onschuldigen het slachtoffer moeten worden van deze terreurdaden.

Lees ook:Brit gedood in metro blijkt onschuldig
Lees ook:Bedenker van 9/11 aanslagen bekend
Lees ook:Radicale Nederlandse jongeren
Lees ook:Meer jongens opgepakt in verkrachtingszaak
Lees ook:Jongen (16) slachtoffer van schietpartij

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Bomaanslagen Londen

 1. Theresa

  Ja echt stom die terroristen weer
  Maar de Londenaren zijn veel dapperder dan de Amerikanen en Spanjaarden en zelfs Nederlanders. Hier in Nederland is het echt weer super in het nieuws met die Donner die zegt ‘het is niet de vraag óf maar wanneer het komt’.. Zo jaag je het volk alleen maar angst in!!

  Maar die Engelsen gaan gewoon weer lekker met de bus en zeiken er niet het hele nieuws over!

    /   Reply  / 
 2. Steven

  Ik denk ook niet dat wij voorlopig aan de beurt zijn…. idd, engelse no-nonsense mentaliteit

    /   Reply  / 
 3. Melissa

  Nou ja, je weet maar nooit. Want hier in NL zijn ook veel terroristen bezig met bommen maken, etc.

    /   Reply  / 
 4. Theo

  Ik denk idd dat hier in NL de volgende aanslag weleens kan zijn! Stond ook zoiets in de krant welk land ze verwachten dat de volgende komt: Ned bovenaan, dan Duitsland en vervolgens Frankrijk. Zegt natuurlijk niet alles, maar als die aanslagen overal gepleegd worden, slaan ze ons echt niet over!

    /   Reply  / 
 5. Caroline

  sorry ja het kan zo zijn hoor dat ze in nederland aanslagen plegen! maar uh… hoe weten jullie nou weer dat nederland de volgende is! Al- Qaeda gaat egt geen lijst aan de mensen van het journaal geven en zeggen ja haaaaaj wij gaan jullie zometeen met een bom aanvallen zeg dat maar even op het nieuws. Ik denk dat ze het land doen waarvan iedereen het juist NIET denkt.Maar ik zeg niet dat ze Nederland niet doen hoor!
  xxxxxx
  CaR!

    /   Reply  / 
 6. Magali

  Heyyy Caroline, ze zeggen meestal wel op die illegale video´s op internet dat een paar steden risico lopen. Ik geloof op het moment Rome enzo. Maar dat betekent inderdaad niet dat ze dan ook echt daar een aanslag plegen. Er zijn ook meerdere organisaties. Komt dus niet alleen van Bin Laden af :p.. ze moeten gewoon die troepen uit Irak halen.. zo´n onzin die oorlog daar!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>