vrachtwagen vol cannabis gevonden

Echt snel veel geld verdienen zonder uit de kleren te moeten, kan vaak haast alleen door middel van illegale activiteiten. Bijvoorbeeld door drugs te smokkelen. De kans zit er echter in dat je vroeg of laat vanwege het kleinste foutje wordt opgepakt. De chauffeur van een Nederlandse vrachtwagen is nu flink de pineut omdat de Franse douane 3,7 ton cannabis in de dubbele bodem van zijn vrachtwagen ontdekte. De douane kreeg argwaan omdat zijn papieren de lading niet dekten. Het gaat om de op een na grootste drugsvangst van de Franse douane dit jaar. De chauffeur riskeert 20 jaar cel. Ik vraag me af wat mensen ertoe beweegt om zoveel jaar cel te riskeren. Misschien dat de chauffeur dacht dat hij er wel 1 keer mee kon wegkomen? Jammer voor hem dat het niet is gelukt, maar dan moet je maar niet zo’n risico nemen.

Lees ook:Dieven stelen 3000 traytjes Red Bull
Lees ook:Jongen (17) neemt vrachtwagen mee voor een ritje
Lees ook:Vrachtwagen met schoolkinderen te water; zeker veertig doden
Lees ook:Weer problemen bij nieuw seizoen #dacvn
Lees ook:Jongeman staat te lang op zebrapad

1 Reacties // Reageer

One thought on “vrachtwagen vol cannabis gevonden

  1. Theresa

    Sommige mensen denk ook echt niet na hè..
    “liefde voor geld zijn de wortels van al het kwaad”
    heb ik laatst gehoord in een tv-serie, gaat hier best wel op :p

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>