Overval: kan ook een grapje zijn

Zondagavond zijn twee 16 jarige jongens opgepakt vanwege een nep-overval. Het hele restaurant in Ijmuiden schrok zich dood. De jongens bleken daar te werken, en wilden een grapje uithalen met hun bedrijfsleider. Nou ze zullen er nu vast niet meer werken..De politie werd gewaarschuwd door getuigen toen ze een tweetal gewapende mannen met bivakmutsen de horecagelegenheid binnen zagen gaan. Het pand werd daarop geblokkeerd door verschillende politie-eenheden. De jongens zagen dat, en besloten het hele verhaal uit te leggen. De wapens waren allemaal nep. De politie is met justitie in overleg hoe de jongens vervolgd moeten worden. Een werkstaf in dat restaurant ofzo? Dat zal wel een goeie zijn.

Lees ook:Tieners maken nepprofiel van pedofiel op Hyves
Lees ook:Honderd jongeren weggestuurd bij McDonalds Purmerend
Lees ook:Jongens opgepakt met nepwapens
Lees ook:UFO blijkt vlieger te zijn
Lees ook:Jongeren belemmeren arrestatie dronken man

1 Reacties // Reageer

One thought on “Overval: kan ook een grapje zijn

  1. o//

    Whaha OwNed

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>