Moordenaar Marianne Vaatstra gevonden?

Zeven jaar geleden werd Marianne Vaatstra verkracht en vermoord. Zondag is er in een bos bij Oudwoude in Friesland een 13 jarig meisje verkracht. Heel toevallig is dat op 2 kilometer afstand gebeurd waar Marianne werd verkacht al die jaren geleden..

De verdachte van de verkrachting (en misschien van meerdere verkrachtingen zoals die van Marianne) is een 25 jarige man uit Kollumerland. De verkrachter en moordenaar van Marianne is nooit gevonden ondanks pogingen van oa. Peter R. de Vries om hem/haar te vinden.

Het 13 jarige meisje werd zondag van haar paard getrokken en verkracht. De ouders zijn uren naar haar op zoek geweest, nadat het paard alleen terug was gekomen. Volgens plaatselijke media was ze vastgebonden met de handen op de rug en had ze een touw om haar nek. De politie wil het niet bevestigen maar het schijnt dus dat er bij Marianne ook zoiets is gebeurd.

Het DNA van de dinsdag aangehouden verdachte wordt vergeleken met het DNA dat is verkregen in andere onopgeloste zaken, zoals die van Marianne. Hopelijk is het inderdaad de moordenaar van Marianne (al lijkt het sterk, want die gast moest dan 18 zijn geweest toen hij haar vermoorde).

Lees ook:Verkracht met een kleerhanger
Lees ook:Jongens dwingen meisje tot seks
Lees ook:Artsen vinden potlood in vagina veertienjarige
Lees ook:Meisje (14) overleden na val van paard
Lees ook:Verdachte tienermoord Bodenfelde opgepakt

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Moordenaar Marianne Vaatstra gevonden?

 1. roos

  wat erg lijkt me zoo eng:(

    /   Reply  / 
 2. Mevr; Kuiper

  Wij hebben er al zo veel van gehoord, en men hoort vaker van dit soort delicten. Ik zou zeggen zoek in de contereinen die jullie mischien nog niet hebben onderzocht of juist wel zoek door. Waar…de buurt mensen, kerk mensen en of meneer pastoor lees en hoor de mediea maar die zijn ook altijd niet te vertrouwen,er zijn mensen die juist dat soort beroepen in gaan om in de buurt te zijn (van hun prooien), boeren, mensen die erlangs zijn gegaan die dag, laat die mensen zich melden (verplicht). Die die dag in die buurt waren, het zou je kind maar zijn. Als het de onze was zou ik als een jacht hond er achteraan gaan. Eer zou ik niet rusten.

    /   Reply  / 
 3. tuin

  wel eens aangedacht hoe het mogelijk is zo snel na het buiten land te komen na een moord : zonder hulp van van ons staat :ik ben op de plaats van de moord geweest ik kan je vertellen dat je dat als Asielzoeker niet lukt.hij moets zo snel mogelijk weg,een rel in nederland kunnen wij niet gebruiken: de keel door snijden ja na een zeer geweld aadig verkrachting kan ook iedereen.een slagen ja : een agent kent geweld en zal zijn baan niet op het spel zetten en het slacht offer laten lopen.de dader heeft veel voor kenis op sporen onder zoek.vaatstra is opgewacht, het is geen ongeplande verkrachting plus moord.de vrienden van vaatsrta weten veel meer dan je denkt lees de stuken maar eens door.

    /   Reply  / 
 4. Jan

  Ik kan mij voorstellen dat men nu dacht de moordenaar van Marianne te hebben gevonden. Deze is echter inderdaad ouder en veels te geslepen om zich zomaar te laten pakken. Hij vindt zichzelf vreselijk slim en veracht de politie, die hij als domme amateurs ziet. Deze kan zijn daad wel jaren tevoor hebben gepland en is pas na langdurige voorbereidingen zijn slag gaan slaan. Mogelijk heeft hij daarvoor al enkele meisjes laten lopen omdat zij niet aan zijn eisen wat betrefd het uiterlijk voldeden. Wij moeten er rekening mee houden dat de dader kort na de moord is verhuisd. Iemand die hem kend kan na de moord iets zijn opgevallen aan zijn gedrag. Vermindering van eetlust, slapeloosheid, nachtmerries, vreetaanvallen, kotsen, smetvrees, vermagering of juist dikker worden. Hij is waarschijnlijk politiegek en bezit dingen die politie gerelateerd zijn zoals handboeien, badges of een zaklamp. Hij woonde lang bij zijn ouders of moeder en heeft geen relatie. Hij wisselde vaker van baan en heeft snel autoriteitsconflikten. Waarschijnlijk heeft hij een verleden als potlootventer, gluurder, brandstichter of mishandelde hij in zijn jugd kleine dieren. Hij heeft weinig eigenwaarde en twijfeld aan zijn eigen identiteit. Hij worsteld met homosexuele neigingen en heeft belangstelling voor gewelddadige porno. Hij heeft weinig contacten en houdt de boot af wat anderen betrefd. Hij woont waarschijnlijk niet in een rijtjeshuis of flat. Hij heeft waarschijnlijk vaker homo ontmoetingsplaatsen bezocht. Hij is iemand die houdt van netheid en orde. Zijn wreedheid en agressie zal hij even als de rest van wie hij is, niet snel laten zien. Alleen directe familie weet hiervan. Hij heeft werk beneden zijn niveau gehad zoals schoonmaker. Hij is sexueel gefrustreerd en haat vrouwen. Zijn auto ziet er schoon uit. Het is over het algemeen een conservatief iemand. Hij heeft niet veel geld maar probeerd dit te verbergen en heeft geen noemenswaardige schulden en geen betalingsachterstanden. Hij is mogelijk geinteresseerd in wapens en kan moeilijk tegen zijn verlies bij iets als dammen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>