Stop de chaos in de Diamantbuurt!

Het is weer zover in de Diamantbuurt in Amsterdam. Deze weken bleven de relletjes maar aanhouden, dus heeft de politie besloten de relschoppers te arresteren. Het gaat om 16 Marokkaanse jongeren..

Twaalf van hen worden verdacht van het ingooien van autoruiten rond Oud en Nieuw. De vier anderen zijn jongens van 10-20 jaar die het leuk vonden om een homo-stel te treiteren(bedreigen). Zooo jong en dan al bedreigen..pff…

De jongens die de autoruiten hebben ingegooid staan op camera. Burgemeester Job Cohen denkt niet dat de jongens uit zichzelf tot hun daad zijn gekomen. ´Ze worden beïnvloed door hun omgeving.´ De burgemeester maakte vandaag bekend dat in geheel Amsterdam meer dan 100 groepen jongeren overlast veroorzaken. Van de groepen worden er 40 gevolgd. Tien groepen vertonen ernstig crimineel gedrag.

Raar dat de politie ze nog niet eerder had gearresteerd. Ze stonden toch op de camera met Oud & Nieuw al!? Waarom wachten op nog meer schade?

Lees ook:Amsterdamse politie zoekt autoruitvernielers
Lees ook:Vuurtje voor de fun
Lees ook:Vervelende groepen jongeren
Lees ook:Groepsruzie in Emmen
Lees ook:Massaal groepsgevecht in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>