Jongeren rammen erop los in centrum Amsterdam

In de binnenstad van Amsterdam zijn er zomaar drie personen geslagen door drie jongeren. De jongeren liepen over de Heiligeweg via het Spui naar de Kalverstraat. Toen ze een modezaak voorbijliepen
sloegen ze een bewaker neer die er voor de deur stond. Verder mishandelden ze een Amerikaanse toerist en sloegen ze een
voorbijganger het ziekenhuis in. Drie 12-jarige jongens zagen het gebeuren en hebben gelukkig aangifte gedaan..Ze zaten daarna in de Maccie in de Kalverstraat vlak naast de daders. Die spraken heel trots over hun daden. De 12-jarige jongens belden meteen de politie en de gewelddadige jongens zijn opgepakt. Dit ging niet gemakkelijk. De agenten moesten pepperspray inzetten om de jongens -één van 17 jaar en twee van 18- in bedwang te
krijgen. Eén van de agenten raakte bij de arrestatie lichtgewond.

Lees ook:Jongens doen 600 keer valse melding 112
Lees ook:Zinloos geweld op kerstavond kost 20 jarige zijn leven!
Lees ook:Waarschuwingsschot voor snellere bediening Maccie
Lees ook:wiet belangrijker dan nichtje
Lees ook:Jongeren terroriseren politie

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Jongeren rammen erop los in centrum Amsterdam

 1. Peter

  Die imbecielen moet je in de politiecel ondersteboven ophangen en dan zonder glijmiddel een dikke, ruwe knuppel in hun achterste proppen. Die knuppel moet je net zo lang doordouwen totdat ze inwendig helemaal gesloopt zijn. Daarna wil ik wel eens zien welke kroeskop dan het lef heeft om zomaar voorbijgangers aan te vallen.

    /   Reply  / 
 2. Magali

  haha misschien is dat het probleem, de straffen zijn gewoon te laag. Als die idioten weten dat een knuppel in hun achterste krijgen ;) dan halen ze dit soort acties echt niet uit!

    /   Reply  / 
 3. Sho

  Peter, hoe bedoel je kroeskop!! Alsof Nederlanders dat niet zouden doen. Je moet hier in het algemeen praten over de Nederlandse bevolking die zwaar achteruit gaat. Dit kan toch niet langer zo. Tja maarja in Nederland kan je toch alles maken de gevangenisstraffen die je zal krijgen is toch een lachertje. Zolang alles zo soepel is zal dit zo blijven doorgaan. En ja niet alleen de marokkanen of kroeskoppen maar ook de Nederlanders zullen zo doorgaan!!!!

    /   Reply  / 
 4. Peter

  Niet racistisch bedoeld, hoor. Het probleem is alleen dat verschrikkelijk veel allochtonen problemen veroorzaken. Misdaadcijfers liegen niet, bepaalde bevolkingsgroepen missen normen en waarden die hier in het westen gelden gelden. Marokkaanse ouders bv schuilen achter het geloof en geven de Nederlandse overheid de schuld van wat er van hun kinderen is terecht gekomen. Ik geloof dat die jurk dragende vaders en hoofddoek dragende moeders hier schuldig aan zijn. Eén van mijn eigen ervaringen is die ik meegemaakt heb op mijn werk en er zijn wel veel meer, maar ik noem er dus nu maar één op; Een Marokkaan gaat in de avonddienst wc-papier stelen uit de kast waar het bewaard wordt, hij steelt zo’n vijf dozijn. Een half uur later zit hij te bidden van ”Allah, Allah” etc. Maargoed eerst steelt hij dus het schijtpapier en vervolgens gaat hij bidden. Hoe kan zo iemand nou kinderen opvoeden.

  Nu kun je wel zeggen dat Nederlanders dat ook doen, wat natuurlijk ook gebeurt, maar niet op zo’n grote schaal zoals het bij de allochtone wel het geval is. De gevangenissen zitten propvol kleurlingen van allerlei nationaliteiten. En ga aub niet zeggen dat dit racistisch is, dat is het absoluut niet. Ik vind dat andere allochtonen hieraan lijden, de hufters maken het vooral moeilijk voor eigen hun landgenoten. Maar waar het eigenlijk om ging, was dat allochtonen jongeren, met name van Marokkaanse en Antilliaanse afkomst, echt een serieuze beddreiging vormt voor onze samenleving en daarom moet alle autochtonen en goede allochtonen de handen inéénslaan en iets tegen het probleem doen.

    /   Reply  / 
 5. Arrrriiieee

  Ik ben zelf een indo. En ik moet zeggen ik hang op straat soms de beest uit. Maar als ik tever ga bied ik mijn excusses aan, maar mensen in elkaar slaan en dan ook nog eens trots door vertellen. Dat is ziek.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>