Sexy rollenspel heeft slecht einde

Foto: Bodycostumes.com

Het ondeugende kamermeisje, de sexy verpleegster en de strenge schooljuf. Deze drie spannende dames spelen vaak de hoofdrol in de slaapkamer. Voor velen is het rollenspel dé manier om de sleur in bed te doorbreken en het seksleven wat spannender te maken. Maar er zijn grenzen. Vermijd liever het spel ‘vuile cowboy en indiaan’. Dit spelletje werd veel te spannend.

Craig Crachian en Deborah Parker bedachten een eigen rollenspel om lekker in de stemming te komen. De één was cowboy, de ander indiaan. Het spel liep vreselijk uit de hand. Tijdens het spelen werden echte wapens gebruikt. Geladen wapens. In de hitte van de strijd schoot Deborah haar man per ongeluk in zijn borst. Hij overleed later aan zijn verwondingen.

Ook voor seksspelletjes geldt dus: keep it safe.

Lees ook:Dark Souls: Vecht met afschuwelijke demonen en monsters
Lees ook:Gangsters pakken in je stoere wagen: GTA Episodes from Liberty City
Lees ook:Dodental aanslag Luik stijgt tot zes
Lees ook:Jongen overlijdt door populair wurgspel
Lees ook:Gamers in de rij voor Call of Duty Modern Warfare 2

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Sexy rollenspel heeft slecht einde

  1. Pingback: Kinderen slachtoffer rondslingerende wapens | Test5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>