Nederlandse hacker David S. via truc uitgeleverd aan VS

Een 21-jarige Nederlandse hacker is recent uitgeleverd aan de Verenigde Staten op verdenking van grootschalige creditcardfraude. Geheim agenten van de Amerikaanse Secret Service hielden David S. wekenlang in de gaten in Rotterdam. Om hem te arresteren lokten ze hem naar Roemenië waar hij een maand in een ondergrondse kerker verbleef, een zelfmoordpoging deed, en na zijn herstel direct naar de VS werd gevlogen. Advocaat Bart Stapert is onthutst en verbijsterd over de handelswijze, de familie is in shock. Bekijk de reportage van Eenvandaag.

Lees ook:Reportage EenVandaag over toekomstbeeld jongeren
Lees ook:Eenderde studenten stopt in eerste jaar; verkeerde studiekeuze
Lees ook:Gehoorbeschadiging onvermijdelijk dankzij volume in disco’s
Lees ook:Dure bureau’s helpen pubers aan een toekomst
Lees ook:Langstudeerboete niet geschrapt; reportage EenVandaag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>