Jonge Marokkanen zorgen voor inbraakgolf in Gouda

Wat is er aan de hand in Gouda? De politie luidt de noodklok over een nieuwe lichting jeugdige Marokkanen die zorgen voor een inbraakgolf in de Kaasstad. In de afgelopen donkere maanden is het aantal inbraken zelfs met 70 procent gestegen.

De politie zit met de handen in het haar en vraagt zich af in hoeverre ze nog verantwoordelijk kan worden gehouden voor de aanpak van de inbraken als de Marokkaanse gemeenschap de daders niet aangeeft. In EenVandaag vanavond een reportage.

Nederland 1 – 18.15 uur

Lees ook:Lijsttrekkersdebat EenVandaag in aula Erasmus Universiteit
Lees ook:Jongeren sluiten verdachte mannen in
Lees ook:Ali B en de Muziekkaravaan met Charly Luske
Lees ook:Vrouw uit scootmobiel getrokken en mishandeld
Lees ook:GeenStijl speurt daders mishandeling op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>