Bizar: jongen (13) schiet hele familie dood

De dertienjarige Braziliaanse Marcelo heeft zijn hele familie doodgeschoten. Zijn vader, moeder, oma en oudtante zijn allen in hun slaapkamer doodgeschoten. Moeder Andreia zat op haar knieën, terwijl de anderen in bed lagen. De volgende ochtend ging hij gewoon naar school.

Na schooltijd heeft Marcelo zichzelf doodgeschoten met het pistool van zijn vader. In de rugzak die hij mee naar school had, werd nog een ander vuurwapen gevonden. Tegen vrienden had hij al gezegd dat hij een moordenaar wilde worden en zijn ouders zou doden. Wat de jongen wilde worden: huurmoordenaar. Erg he!

Lees ook:Jongen huurt huurmoordenaar in voor ouders
Lees ook:Jongen schiet zichzelf neer in de klas
Lees ook:Man schiet ´per ongeluk´ jongen neer
Lees ook:Jongen (14) loopt met vuurwapen op zak
Lees ook:Jongeren beschoten in Alkmaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>