Jonge vrouwen jatten veel op het werk…

Criminaliteit iets voor laagopgeleide, brede gasten? Nee hoor, ook jonge vrouwen zijn bepaald geen lieverdjes. Dat heeft Viva ontdekt tijdens hun Crime Onderzoek. Het overgrote deel houdt zich verre van zaken als diefstal, oplichting en geweld. Maar wie wat nauwkeuriger naar de cijfers kijkt, ziet dat veel vrouwen toch wel degelijk wat uitvreten…

Alleen praten ze het voor zichzelf goed. Een op de tien tilt bijvoorbeeld de verzekering door dure zonnebrillen als verloren op te geven en 44% zegt dan: ‘Ach ja, iedereen belazert de boel toch weleens?’ Ook op het werk wordt gejat; denk aan printerpapier. En de privépost; die wordt gewoon op kantoor verzonden. En wist je dat een op de vier aan creatief winkelen doet?

Klik hier om er meer over te lezen.

Lees ook:Jongeren sparen meer; 46 procent hoger spaarsaldo
Lees ook:Jongeren in actie Valentijnsdag; niet zoenen bij slechte adem
Lees ook:Shoppen in tijd van de baas populair bij jongeren
Lees ook:Jong, werkloos en amper kans op een baan
Lees ook:60% vrouwen smst naaktfoto’s van zichzelf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>