Bottega Veneta introduceert… Pour Homme

Bottega Veneta introduceert de nieuwe Eau de Toilette geur Bottega Veneta Pour Homme. Een heerlijke frisse, intrigerende en ingetogen geur voor mannen.

De karakteristieke Bottega Veneta noten van labdanum, sparrenbalsem en bergamot zijn terug te vinden in het nieuwe mannengeurtje. Het hart wordt gedistilleerd uit een geurig hars van de Cistus plant dat alleen tussen mei en augustus verzameld kan worden.

Verfrissende, aromatische topnoten van bergamot, pijnhout en jeneverbessen smelten perfect samen met de warme hartnoten van Jamaicaans pimento, sparrenbalsem en Mediterraanse salie. De basisnoten patchouli en een nostalgisch lederakkoord zorgen voor een elegante geurspoor.

Eerste indruk van het flesje…
De verpakking van Pour Homme is een simpel, vierkant doosje. Het zwarte doosje heeft een gedrukte print van kleine driehoekjes, dat ook te vinden is aan de onderkant van het parfumflesje. Het doosje is verder niet erg speciaal en ziet er niet luxe uit. Bottega Veneta zegt zelf een nieuwe standaard luxe te hebben geïntroduceerd, maar dat is niet te zien aan de verpakking van deze mannengeur.

Het flesje moet het Venetiaans glaswerk en de traditionele karaf representeren. Ik snap de overeenkomst van het driehoekjespatroon aan de onderkant van het flesje, maar daar blijft het ook bij. Het flesje is elegant maar simpel. De flacon heeft een zwarte dop met een klein, lederen bandje eraan. Dit lederen bandje zit vast doormiddel van een klein, zwart schroefje. Dit geeft net iets meer aan het vrij saai flesje. Het flesje is rond en bolvormig en het kleurenpalet is vrijwel alleen zwart. Dit maakt het flesje wel echt mannelijk, maar niet erg bijzonder.

Waar ruikt Bottega Veneta Pour Homme naar?
Pour Homme bestaat uit aromatische topnoten van bergamot, pijnhout en jeneverbessen. Dit maakt de geur erg fris maar door de warme hartnoten van pimento, sparrenbalsem en salie wordt de geur ook erg zacht. Het is geen geurtje die je vanaf een kilometer al ruikt maar een ingetogen, warme en zachte geur die juist van dichtbij erg goed te ruiken is. Door de basisnoten patchouli en een lederakkoord krijgt het geurtje een vaste textuur en een goede geurspoor. Het geurtje ruik je nog vrij goed: na twaalf uur lang is de geur nog steeds aanwezig.

Deze Eau de Toilette valt bij zowel mannen als vrouwen zeker in de smaak. Het is een typische mannengeur die herkenbaar is. Het is geen sterke, harde geur maar een zachte, warme geur. Juist dat maakt Pour Homme aantrekkelijk voor de man.

Er zijn twee versies verkrijgbaar van de Bottega Veneta Pour Homme geur:

Eau de Toilette 50ml     -           €61,-
Eau de Toilette 90ml     -           €85,-

Tekst: Danny Nomden

Lees ook:Jongerenblog Rituals geur: Magnolia & Pink Pepper
Lees ook:Just Cavalli parfumlijn: Stoer, krachtig, fris en uitdagend
Lees ook:Shoppenblog test nieuwe The Master Perfumer herengeuren
Lees ook:Avril Lavigne helpt je bij het ontdekken van je eigen stijl
Lees ook:Stijlvol je smoel verfrissen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>