Jongerenblog Rituals geur: Magnolia & Pink Pepper

Rituals brengt twee nieuwe geuren op de markt. Voor vrouwen No. 23 Magnolia & Pink Pepper en voor de heren No. 17 Vetiver & Bergamot. Jongerenblog test de vrouwengeur.

De verpakking van Rituals heeft een mooie zandkleur en is erg strak gemaakt. Het herkenbare logo van Rituals staat voorop en met dikke randen is een parfumflesje afgebeeld. Dit zag ik in het begin niet eens en toen vond ik het al een mooie verpakking.

Het flesje zelf is niet spectaculair. Een standaard flesje met aan de zijkant een ijzeren plaatje met de naam van het geurtje. Het flesje bevat een mooie roze De dop is wel leuk bedacht: een houten, vierkant dopje met de naam Rituals erin gegraveerd.

Waar ruikt No. 23 Magnolia & Pink Pepper naar?
Wat een heerlijke, zoete geur komt er uit dit flesje! Door de combinatie van magnolia, roze peper en subtiele musk is No. 23 Magnolia & Pink Pepper een heerlijke zoete, frisse en fruitige geur die snel opvalt en herkenbaar is.

Blijft de geur lang hangen?
Ja! Het geurtje blijft lekker lang hangen en dat is he-le-máál niet vervelend. Zelfs na twaalf uur ruik je het geurtje nog perfect.

Prijsinformatie:
No. 23 Magnolia & Pink Pepper:           20ml –   €17,50
50ml –   €39,-
No. 17 Vetiver & Bergamot:                   20ml –   €17,50
50ml –   €39,-

Tekst: Danny Nomden

Lees ook:Bottega Veneta introduceert… Pour Homme
Lees ook:Just Cavalli parfumlijn: Stoer, krachtig, fris en uitdagend
Lees ook:Shoppenblog test nieuwe The Master Perfumer herengeuren
Lees ook:Roze licht in de strijd tegen hangjongeren
Lees ook:Ik ruik spek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>