Birkenstock is Back!

82birkenstockBen jij jong en hip? Dan moet je nu goed opletten. Er is namelijk een schoenenmerk dat helemaal in is op dit moment. Birkenstock! Heb jij al een paar in je kast staan? Als je die vraag ontkennend moet beantwoorden, wordt het tijd om naar Omoda te gaan. Daar kun je er zomaar achter komen dat er zoveel keuze is, dat je meerdere paren wilt bestellen!

De tijd dat Birkenstock alleen maar gezonde schoenen maakte, is al lang voorbij. De slippers zijn nog steeds goed voor je, maar ze zien er ook echt fantastisch uit. Ze zijn er in alle kleuren van de regenboog, dus er is zeker een paar dat past bij jouw favoriete outfit. En het leuke is: doordat het voetbed zich naar jouw voet vormt als je erop loopt, gaan de slippers steeds lekkerder zitten.

Ben jij een echte trendsetter? Ga dan naar Omoda en maak een keuze uit de vele modellen. Want met alleen de kleur ben je er nog niet. De echte Birkenstock slipper is er met één bandje, met twee of met drie bandjes en als teenslipper. Als je er helemaal hip bij wilt lopen, dan kies je voor het model met gekruiste bandjes. Als je vrienden je straks zien lopen op je nieuwe Birkenstock slippers, dan zullen zij ook snel overtuigd zijn: Birkenstock is back!

Geen reacties // Reageer