De lekkerste dancenummers van het afgelopen jaar

538 heeft de populairste tracks van dit jaar verzameld op de ‘Dance Smash Hits of the Year 2012’. Dit splinternieuwe en dubbeldikke verzamelalbum bestaat uit maar liefst drie CD’s. Twee schijfjes met klappers van Nederlandse helden als de Electro House King Afrojack en de nummer 1-DJ van de wereld Armin van Buuren. Ook de dampende beats van Avicii, DJ Fresh ft. Rita Ora, WTF! en Chris Brown knallen van deze dikke dubbelaar af. De derde CD bevat de unieke 538 Yearmix van DJ Devious.

Elke week kiest de muziekredactie van 538 de nieuwe ‘Dance Smash’. Deze hits worden vijf keer per jaar uitgebracht op de 538 Dance Smash CD. Alle delen staan al jaren in de Top 5 van de bestverkochte verzamelalbums! ‘538 Dance Smash Hits of the Year 2012’ is vanaf nu te koop bij de platenspeciaalzaak, warenhuis en te bestellen via internet, maar is ook als download verkrijgbaar via alle grote downloadportals van Nederland.

Klik hier voor meer informatie, zoals de volledige tracklist. 538 Dance Smash Hits Of The Year 2012

Lees ook:Tahnee Frijters op cover nieuwe Dance Smash CD
Lees ook:Best of 538 Dance Smash vol. 2 verkrijgbaar
Lees ook:Win 538 Dance Smash CD nu @jongerenblog
Lees ook:538 Dance Smash CD Vol. 3 verkrijgbaar
Lees ook:538 Dance Smash vol. 4 met Usher, Nicki Minaj en Afrojack

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>